Анодні заземлювачі ЕЛЖК

Щоб металеві резервуари, труби та інші конструкції, розташовані під землею, як можна менше піддавалися корозійному впливу, для них організовується спеціальний захист. Система захисту ця працює максимально ефективно з анодними заземлювачами. Заземлювачі такі бувають різні за хімічним складом, будовою, виконанням, розміром та іншим характеристикам. Анодні заземлювачі ЕЛЖК, наприклад, виготовляються на базі ферросілідових сплавів і призначаються для антикорозійного захисту підземних комунікацій в особливо агресивних грунтах. Анодні заземлювачі ЕЛЖК, завдяки свойому складу і будові, здатні ефективно виконувати свою функцію в грунтах з підвищеною корозійною активністю. Тобто, вони відмінно підходять для особливо складних умов.

Анодні заземлювачі ЕЛЖКАнодні заземлювачі ЕЛЖК українським споживачам постачає наше підприємство. З нами співпрацюють багато великих і малих компаній, що експлуатують підземні газо- і нафтопроводи, що використовують для своєї діяльності підземні резервуари та інше. Якщо потрібен надійний захист від корозії, звертатися слід до нас. Ми надамо відмінні анодні заземлювачі ЕЛЖК та інше необхідне обладнання.

Замовляйте анодні заземлювачі ЕЛЖК у нас. Якістю нашої продукції Ви неодмінно залишитеся задоволені.

Щоб не турбуватися зайвий раз про стан підземних комунікацій і резервуарів, забезпечте їм надійний електрохімічний захист від корозії, використовуючи наші анодні заземлювачі ЕЛЖК. Металеві труби, ємності, сховища навіть під землею, в умовах постійного впливу вологи, зможуть зберегти свою цілісність.

  G Analytics
сайт створено компанією сайт разработан компанией Эффект