Анодний заземлювач полімерний упакований

Ваше підприємство займається експлуатацією газо- і нафтопроводів і Ви шукаєте будь-які способи, щоб убезпечити себе і своїх співробітників від аварій і поломок? Вашому підприємству слід задуматися про покупку анодного заземлювача полімерного упакованого. Цей глибинний заземлювач мало піддається корозійним змінам і є відмінним варіантом електрохімічного захисту.

анодний заземлювач полімерний упакованийКомпанія «Есма-Тех» понад 20 років спеціалізується на розробці і
виготовленні обладнання, що не піддається руйнівним факторам глибоко під землею і таким чином захищає трубопроводи та інші комунікації від корозії.
Тому анодний заземлювач полімерний упакований Ви можете придбати у нас.

 

Наша компанія має великий досвід у виготовленні анодних заземлювачів. Вся продукція, що розробляється,  несе антикорозійний характер. Якщо Ваше обладнання потребує фарбування або відновленню – ми готові Вам запропонувати антикорозійні лаки і фарби а також різні перетворювачі. Крім цих продуктів корисними для Вас стануть анодні заземлювачі полімерні упаковані.

Вони мають ряд приголомшливих якостей, які неможливо обійти стороною. При тривалому перебуванні під землею а також під впливом низьких температур, анодний заземлювач полімерний упакований не окислюється і на ньому не з'являється оксидна плівка. Він має компактний розмір і порівняно невелику вагу на відміну від залізно-кременистих заземлювачів, анодний заземлювач полімерний упакований служить в рази довше.

Придбавши даний вид заземлювача, Ви гарантовано знижуєте свої витрати на працю (щоб купувати додаткові матеріали і т.д) і припините забруднювати навколишнє середовище випарами гідрату окису заліза.

Звернувшись компанію «Есма-Тех», Ви можете придбати анодний заземлювач полімерний упакований за доступними цінами!

  G Analytics
сайт створено компанією сайт разработан компанией Эффект