Глибинне анодне заземлення

Глибинне анодне заземленняЗавдяки глибинному анодному заземленню існує можливість максимально продовжити термін експлуатації різних підземних об'єктів, зроблених з металу. До таких об'єктів віднести можна все підземні ємності і елементи різних комунікацій. Трубопроводи, прокладені під землею, теж сюди відносяться і вимагають захисту від окислення. Термін служби труб, підземних сховищ і іншого подібного при наявності глибинного анодного заземлення значно перевищує термін їх служби без нього.

Щоб створити глибинне анодне заземлення, знадобляться спеціальні пристрої. Без хороших анодних заземлювачів тут зовсім не обійтися. Саме вони будуть створювати сприятливі умови для об'єктів, що таким чином оберігаються. Заземлювачі такі можуть мати різну форму, вигляд, склад, будову. Ми пропонуємо заземлювачі, виконані у вигляді стрічки з лінійно з'єднаних електродів-пластин типу ТДМ. Також передбачені тут обвідні та дренажні дроти. Конструкція така повністю готова до монтажу та експлуатації. Споживачу потрібно буде виконати земельні роботи та роботи з підключення обладнання. Облаштування глибинного анодного заземлення з використанням наших заземлювачів буде максимально простим і швидким.

Плануєте облаштувати на своєму об'єкті ефективне глибинне анодне заземлення? Наше підприємство готове допомогти Вам з підбором і закупівлею всього необхідного обладнання.

Звертайтеся до наших фахівців. У справі обладнання глибинного анодного заземлення вони — профі. Ціни на заземлювачі і інші прилади у нас досить демократичні. Ми будемо дуже раді, якщо Ви співпрацювати вирішите з нашою компанією і скористаєтеся нашими послугами.

  G Analytics
сайт створено компанією сайт разработан компанией Эффект